Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 26 лютого 2018, 15:30

У владі повинні працювати технократи, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Для того, щоб Україну врятувати від соціально-економічної кризи до влади мають прийти фахівці, які готові відмовитися від багатьох речей.

Міністр охорони здоров'я повинен лікуватися в Україні, міністр освіти – навчати дітей у рідній країні. Як інформує прес-служба Львівської обласної «Батьківщини», про це повідомив очільник «батьківщинівців» краю Михайло Цимбалюк, під час прес-конференції у Стрию.

«У владі мають бути технократи, які працюватимуть під лупою правоохоронної системи, звичайно з хорошими зарплатами, які будуть чесні, публічні та обґрунтовані. Також важливо, щоб чиновники мали політичну відповідальність, вони не повинні усім подобатися, вони мають ефективно працювати», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Політик також наголосив, що тому, що в країні мали нагоду працювати іноземні фахівці, проте результатів їхніх напрацювань так ніхто не побачив, а «реформатори» залишили свої посади і виїхали за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.