Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

Вівторок, 27 лютого 2018, 12:37

Мешканцям більше 20 вулиць Львова вимкнули водопостачання

водопостачання

«Львівводоканал» ліквідовує витоки води у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні ремонтні бригади підприємства ліквідовують витоки води на вул. Котлярська, 6, на вул. Ковальська, 15.

Відтак, з 10.30 год до 15.00 год призупинено водопостачання на вул. Котлярська, вул. Таманська, вул. Шпитальна.

З 11.00 год до 16.30 год призупинено водопостачання в районі, обмеженому вул. Промислова, р-н «Рогатки», до вул. Пластова (вул. Ковальська, вул. Ребета, вул. Гамалії, вул. Таращанська, вул. Потелицька, вул. Молочна, вул. Новознесенська, вул. Пластова, вул. Хмельницького («Рогатка»), вул. Зустрічна, вул. Промислова, вул. Кошова, вул. Щоголева, вул. Горіхова, вул. Бодянського, вул. Миргородська, вул. Теребовлянська, вул. Шатківського, та прилеглі до них вулиці.

Також у зв'язку з ремонтними роботами з встановлення лічильника на вул. Ш. Руставелі, 34, сьогодні з 11.00 год до 15.00 год призупинено водопостачання до будинку на вул. Ш. Руставелі, 34.

ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.