Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 27 лютого 2018, 18:15

27 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 27 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що у Києві відбулася церемонія вручення нагород музичної премії YUNA-2018.

Традиційно відзначили найкращих виконавців, найкращі композиції і групи року. Також нагороди присудили за найкращий кліп, найкраще концертне шоу, найкращий альбом та інше з найкращого.

Найбільше нагород зібрав Monatik. Співак став найкращим виконавцем року, його кліп Vitamin D і концертне шоу Live Show Vitamin D були визнані найкращими за минулий, 2017 рік.

Другий рік поспіль найкращим рок-колективом в Україні, за версією YUNA, стали The Hardkiss. Пісня групи "Журавлі" була визнана найкращим треком українською мовою.

У номінації "Відкриття року" перемогла група Kazka, а найкращим треком став хіт групи "Гриби" - Між нами тане лід. Але виконавці на вручення нагороди не прийшли.

Цей запит набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.