Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Четвер, 20 вересня 2012, 13:27

Руками "Свободи" цинічно нищиться Львів – Садовий

«Може когось в Україні дуже ріже, що Львів має успіх. Тому руками Свободи усе це робиться. Цинічно, єхидно, говорячи про Україну. Фарисеї – одне слово», – заявляє Андрій Садовий. 

Свободівці й інші депутати ставлять палки в колеса, кажучи, що немає коштів на прибирання міста і на зарплату комунальникам.

Про це сказав міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 20 вересня, під час засідання сесії Львівської міськради.

«Таке враження,що це є свідома дія, яка має на меті поставити місто на коліна. І це робиться руками депутатської більшості, то на кого вони працюють? Вони рвуть собі сорочки, що вони за українську мову, а тут нищать саме місто. Якісна організація процесу, оце є біда, це трагедія. Це є подвійні стандарти», – говорить Андрій Садовий.

Проте говорить, що місто все ж прибиратимуть. На це є 17 млн. грн., які депутати поки що виділити не хочуть.  

«Такого прецеденту не було в історії Львова ніколи, щоб депутати не виділяли кошти на прибирання міста, – зазначає міський голова і додає. – Я розумію, що їм під вибори немає з чим йти до людей і вони хочуть, щоб ситуація в місті була критично поганою. Тоді вони будуть говорити, от бачите, як погано працює влада у Львові». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.