Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 20 вересня 2012, 13:48

Депутат Олег Баран увійшов до п’ятірки найвпливовіших політиків Львівщини

Депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран увійшов до п’ятірки найвпливовіших політиків Львівщини.

 Про це повідомляє прес-служба депутата.

Олег Баран посів четверте місце у категорії «Політика» рейтингу «Топ-100» від суспільно-політичного інформагентства «Медіастар».

Окрім категорії «Політика», у якій представлено 35 найвпливовіших особистостей Львівщини, до рейтингу також увійшли представники влади, бізнесу, ЗМІ, громадські діячі, люди культури. Поза рейтингом організатори відзначили спортсменів, які здобули успіх у Лондоні під час XXX Олімпійських та Параолімпійських ігор. 

«Рейтинг «Топ-100» ми презентуємо уже вчетверте. Найкращих традиційно визначаємо методом експертного опитування представників громадськості, ЗМІ, влади. Робили опитування у вигляді анкет. Далі обговорення та обрання з цієї бази найкращих», – розповіла керівник проекту Зоряна Павлишин.

За словами президента Українського фонду «Громадська думка» Володимира Подгорнова, такі рейтингові дослідження є важливим елементом для роботи соціологів та політологів.

«Проект вносить обізнаність та є джерелом певної інформації для різного кола споживачів», – додав Подгорнов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.