Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТОВ "Клінгспор"

loda.gov.ua

П'ятниця, 2 березня 2018, 09:50

Німці планують перенести офіс своєї компанії на Львівщину

ТОВ "Клінгспор"

Німецька компанія Klingspor Ag перемістить на території області більшу частину свого виробництва.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Німецька компанія Klingspor Ag планує цього року перемістити частину своїх виробничих потужностей з Франції в ТОВ "Клінгспор", що знаходиться у Великих Мостах Сокальського району.

ТОВ "Клінгспор" є повністю інвестиційним підприємством, провідним виробником абразивних матеріалів з представництвом в більш ніж 39 країнах. Його продукція використовується в металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях.

Компанія Klingspor Ag за чотири роки діяльності на Львівщині підприємство інвестувало в завод понад 7 мільйонів євро. Станом на сьогодні тут збудовано виробничі, складські та адміністративні приміщення загальною площею 6,7 тис кв.м та працевлаштовано понад 200 людей.

Нагадаємо, німецька компанія Pоlipol планує  побудувати на Львівщині підприємство на 1000 робочих місць, а італійці хочуть створити на Львівщині нове виробництво.

Також, за підсумками 9 місяців 2017 року, Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку, однак понад 26 млн доларів інвестували у Львівщину компанії з Кіпру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.