Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Blue Air Moravia

avianews.com

П'ятниця, 2 березня 2018, 13:47

Blue Air Moravia відклала запуск рейсів Брно-Львів

Blue Air Moravia

Авіакомпанія Blue Air Moravia відклала запланований на березень запуск польотів з чеського аеропорту Брно в п'ять європейських міст, в тому числі і до Львова.

Початок виконання рейсів відкладається через те, що авіакомпанії не вдалося домовитися з місцевою владою, - повідомляє ЦТС.

Новий термін початку рейсів з Брно обидві сторони поки не називають.

Засновниками Blue Air Moravia є румунська бюджетна авіакомпанія Blue Air (частка 65%) і компанії Jihomoravská rozvojová společnost (частка 35%), яка належить Південно-Моравського краю.

Перевізник планував почати польоти з Брно в березні-квітні цього року двічі на тиждень. 

Після анонса про створення Blue Air Moravia угорський лоукостер Wizz Air прийняв рішення про відхід з Брно. 8 січня перевізник виконав останній рейс в аеропорт Лондон-Лутон.

Зараз з Брно виконується тільки два регулярних рейси - до Мюнхена і в Лондон-Станстед. У літній період чеська авіакомпанія Travel Service виконує чартерні і сезонні польоти по курортних напрямках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.