Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 6 березня 2018, 15:38

Львівські депутати планують змінити перспективний план ОТГ Львівщини

Львівська облрада

Це питання обласні депутати винесли на розгляд сесії, яка відбудеться 20 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні під час засідання президії Львівської обласної ради депутати вирішили що наступна сесія відбудеться 20 березня та складатиметься з близько 70 питань.

Зокрема, депутати вислуховуватимуть звіт голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина за 2017 рік, а також інформацію про проведення реформи децентралізації у області та схвалення змін до проекту Перспективного плану спроможних територіальних громад.

Зазначимо, наприкінці грудня 2017 року Павлівську ОТГ Радехівського району визнали невідповідною Конституції та законам України, адже її створення не передбачено перспективним планом формування територій громад Львівської області, затвердженим розпорядженням уряду від 19 липня 2017 року.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Львівщині діє 35 ОТГ. Останні вибори громад на Львівщині відбулися 25 грудня 2017 року у Кам'янка-Бузькій міській ОТГ та у Мурованській ОТГ. 

Не утворили жодної ОТГ у Буському, Дрогобицькому Золочівському, Перемишлянському, Радехівському, Турківському та Яворівському районах області.

Також на сесії Львіська облрада планує внести зміни до рішення "Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Львівської обласної ради" від 2017 року, збільшивши чисельність виконавчого апарату облради із 56 до 59 штатних одиниць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.