Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк михайло

Прес-реліз,   П'ятниця, 9 березня 2018, 13:19

Михайло Цимбалюк: «Батьківщина» готує план розвитку держави

цимбалюк михайло

Лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко разом зі своєю командою готує план розвитку держави і презентуватиме його українському суспільству впродовж найближчих місяців. 

Про це в ефірі каналу «112. Україна» повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

За словами очільника «Батьківщини» на Львівщині, план розвитку України буде ґрунтовним документом з конкретною проблематикою, розрахунками і шляхами вирішення.

«Важливим пунктом має стати припинення війни на Донбасі. Юлія Тимошенко вже озвучила громадськості свій план повернення окупованих територій Донецької та Луганської областей. Передовсім мають бути введенні миротворчі війська, створені цивільні адміністрації, а також проведені вибори за українським законодавством з залученням міжнародної спільноти. Це має бути зроблено чітко в правових та часових рамках», – зазначив Михайло Цимбалюк. 

Політик наголосив і на тому, що має бути створений міжнародний фонд, який би займався залученням коштів для відновлення Донбасу.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.