Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Малий Любінь

mapio.net

Вівторок, 13 березня 2018, 12:19

Агрохолдинг отримав землю в Городоцькому районі

Малий Любінь

ТзОВ "Мрія Фармінг Львів" отримало земельну ділянку в Малому Любені.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки № 204/0/5-18 від 12 березня.

Документом надано товариству з обмеженою відповідальністю "Мрія Фармінг Львів" дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 2,4 га в натурі, розташованої за межами населеного пункту на території Великолюбінської селищної ради (Великолюбінська об'єднана територіальна громада) Городоцького району, для обслуговування об’єктів нерухомого майна.

ТзОВ "Мрія Фармінг Львів" доручено розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження обласній державній адміністрації.
Зазначимо, керівницею ТзОВ "Мрія Фармінг Львів" є Ірина Дмитерко. ТзОВ "Мрія Фармінг Львів" є частиною агрохолдингу "Мрія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.