Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Середа, 14 березня 2018, 11:39

НАТО – це червона лінія для Росії, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Українська влада повинна усвідомлювати відповідальність за роботу з наближення країни до НАТО, адже нам потрібно пройти доволі складний і насичений шлях.

Про це у своєму блозі на сайті «Гордон» написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба регіонального партосередку.

Михайло Цимбалюк наголошує, що Україна реально прагне бути повноправним членом НАТО, але цього їй не дозволяє чи то політичне безволля державного керівництва, чи то зовнішні чинники.

«Членство України в альянсі – важливий крок нашої країни, особливо в умовах тривалої військової агресії з боку нашого анахронічно дикого сусіда – Російської Федерації. Окрім того, члени альянсу мають повірити у готовність України до повноправного членства, у надійність держави. А з тими псевдореформами, які зараз відбуваються в нашій країні, мені не лише важко уявити, як ми переконуватимемо інших у своїй надійності, а складно візуалізувати саме членство нашої держави у НАТО», – зазначив очільник Львівської обласної «Батьківщини».

Михайло Цимбалюк вважає, що українське суспільство дозріло до того, аби Україна стала частиною НАТО.

«Після початку російсько-української війни кількість прихильників серед українців вступу в Північноатлантичний альянс зросла в рази, бо перебування військ НАТО на території України – це червона лінія для Росії, а маючи гіркий досвід войовничості Путіна, не хотілося б, щоб Україна й надалі була буферною зоною між Сходом і Заходом, демократією та тоталітаризмом», – підсумував лідер партійців Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.