Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 14 березня 2018, 18:15

14 березня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 14 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вранці у віці 76 років помер англійський фізик-теоретик Стівен Хокінг.

Стівен Хокінг народився 1942 року в Оксфорді (Велика Британія). Вивчав теорію виникнення світу в результаті Великого вибуху, а також теорію чорних дір. Висловив гіпотезу, що чорні діри малої маси втрачають енергію, випускаючи випромінювання за своїм горизонту подій, і, зрештою, "помирають" (це явище отримало назву "випромінювання Хокінга").

За внесок у науку Хокінг отримав багато нагород, серед яких Премія Ейнштейна, Премія з фундаментальної фізики й Медаль Альберта Королівської спілки мистецтв.

Також українців закікавило те, що капітан англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Майкл Каррік оголосив про завершення кар'єри гравця після закінчення цього сезону і, швидше за все, приєднається до тренерської команди Жозе Моурінью.

Каррік перейшов до "Манчестер Юнайтед" з "Тоттенгема" у 2006 році, зіграв за клуб 463 матчі (24 голи) і виграв Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Клубний чемпіонат світу, п'ять чемпіонських титулів Прем'єр-ліги, Кубок Англії і три Кубка англійської ліги.

Цей запит набрали понад 20 тисяч українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.