Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ділянка для школи

lv.npu.gov.ua

Четвер, 15 березня 2018, 13:45

На Яворівщині не можуть збудувати школу через махінації із проектною документацією

ділянка для школи

Службовці незаконно передбачили більше 400 тис грн з місцевого бюджету своїй фірмі, яка займалася проектом будівництва школи.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Яворівському районі проектна організація впродовж 2010 та 2015 років проводила розробку проектно-кошторисної документації для будівництва у районі середньої загальноосвітньої школи.

Однак, як встановили правоохоронці, фірма завищила вартість робіт із виготовлення проектної документації на 441,7 тис грн, які отримала із місцевого бюджету. Будівництво школи так й не розпочали.

Наразі службовцям, які затверджували акти приймання робіт, з яких двоє – керівники цієї організації, повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1,2 ст.364 (зловживання службовим становищем), ч.2 ст.366 (службове підроблення), а також за ч.3 ст.190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах) КК України.

За це передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.