Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міська рада Жовкви

Shtetlroutes.eu

Четвер, 15 березня 2018, 16:01

ВО Батьківщина позбавлятиме мандата депутатку Жовківської міської ради

Міська рада Жовкви

Колишня членкиня політичної сили голосувала проти виділення земельної ділянки учаснику АТО.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, – повідомляє кореспондент Варіантів.

"Пан Володимир звернувся до Жовківської міської ради аби отримати земельну ділянку для організації дозвілля, спілкування інших учасників АТО міста і створенні місця збору матеріальної допомоги учасникам АТО. Ореста Бродик не голосувала за надання йому цієї землі. Більше того, вона ображала учасників АТО, і пана Володимира," – розповів Михайло Цимбалюк.

Члени обласного бюро політичної сили звільнили Оресту Бродик з ВО "Батьківщина". Далі "Батьківщина" ініціюватиме відкликання Орести Бродик з депутатства.

"Якщо люди будуть за відкликання, ми будемо йти правовим шляхом далі. Ми допоможемо громаді Жовкви законно зібрати підписи. Я переконаний, що громада Жовкви нас підтримає," – підкреслив Михайло Цимбалюк.

Учасник АТО Володими Клепач уточнив, що йдеться про земельну ділянку площею 0,1 га, він просив дозволу на виготовлення технічної документації на неї і будівництво там гаражного приміщення. Земельна комісія Жовківської міськради не підтримала рішення надати цю землю йому, але на сесії все ж погодили:
"На сесію прийшов я, мої побратими, телебачення і вона розповідала шо я дебошир, у мене 2-3 гаражі. Це відкрита брехня. Майже всі були за, лише один утримався (Войтович), і вона одна була проти."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.