Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

marshrutka.org.ua

П'ятниця, 21 вересня 2012, 14:05

Депутати вимагають від мера Львова повернення трансферних квитків

Депутати Львівської міської ради вимагають від міського голови Львова Андрія Садового повернути на радіальні маршрути трансферні квитки.

Вчора, 20 вересня, на засіданні сесії міської ради із відповідним запитом до Андрія Садового звернувся депутат Іван Гринда.

У запиті йшлося про те, що до постійної комісії інженерного господарства, транспорту і зв'язку Львівської міськради надходять скарги про факти грубих порушень прав пасажирів внаслідок скасування трансферного квитка для перевезення автобусними маршрутами міста.

Мешканці скаржаться, що скасування трансферного квитка на радіальних автобусних маршрутах м Львова зумовлює додаткове майнове навантаження на пасажирів та істотно ускладнює можливість ефективно скористатись послугами перевезень.

Трансферний квиток в офіційних заявах відповідних службових осіб виконавчих органів Львівської міської ради позиціонувався як неодмінний елемент нової транспортної мережі Львова.

Іван Гринда наголосив: «Суперечливий та непослідовний характер призупинення реалізації, а з плином часу і остаточного скасування трансферного квитка зумовлює наявність грубих порушень прав пасажирів на якісні перевезення за відповідну і адекватну оплату. Додаткові витрати зумовлюють також зростання соціальної напруги серед мешканців міста».

Депутат закликав вжити невідкладних заходів для відновлення реалізації трансферних квитків на радіальних автобусних маршрутах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.