Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

real-estate.lviv.ua

П'ятниця, 21 вересня 2012, 16:45

На пл. Галицькій у Львові встановили МАФ без усіх дозволів

У Львові на пл. Галицькій встановили МАФ без повного пакету документів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Галицька РА не надавала дозволу на встановлення кіоску. Крім того, відсутній паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, який погоджує управління архітектури ЛМР», – зазначено у повідомленні.

Якщо підприємець в обумовлений термін не демонтує МАФ, голова адміністрації прийме відповідне розпорядження. Якщо розпорядження не буде виконане, заява щодо МАФу буде подана до суду.

«Підприємець не має права встановлювати МАФ, якщо немає повного пакету документів. Проблема в тому, що такі МАФи встановлюються ввечері чи вночі. Ми ці речі стараємося відслідковувати й оперативно реагувати. Вже зранку ми говоримо з підприємцями, щоб вони забрали споруду. Кожен підприємець повинен  працювати в рамках закону і усвідомлювати, що має бути весь перелік документів», – пояснює голова Галицької райдержадміністрації Ірина Маруняк.

Управління охорони історичного середовища Львівської міськрад попередньо погодило проект МАФу, але встановлений кіоск відрізняється від погодженого в проекті.

«Кіоск мав бути весь скляний без металевих боковинок. Тоді би він був нейтральний в цьому середовищі. Однак,  підприємцю, очевидно, це стало за дорого. І він зрозумів, що тяжко підібрати таку форму скла», – сказано у повідомленні.

До МАФу на пл. Галицькій відсутні паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, який погоджує управління архітектури ЛМР, а також висновок щодо відповідності тимчасової споруди паспорту прив’язки для здійснення підприємницької діяльності. Аналогічна ситуація з МАФом на вул. Шпитальній. На встановлення обох МАФів Галицька РА не видавала дозволу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.