Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нова пошта

Середа, 21 березня 2018, 17:00

Облрада Львівщини закликає чесного розслідування ситуації із Новою поштою

Нова пошта

Львівська облрада звернулася до ГПУ та президента щодо обшуків у ТОВ "Нова пошта".

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати звернулися до президента, генпрокурора у зв'язку із ситуацією на ТОВ "Нова пошта", яку підозрюють у несплаті податків.

Зокрема, йдеться про обшуки, які провела прокуратура у офісах цієї компанії щодо надання нею фінансових послуг у рамках кримінального провадження.

Депутати наголошують, що ця українська компанія під час війни із Росією активно підтримувала соціальні проекти, серед яких – "Гуманітарна пошта України", безкоштовно здійснила перевезення гуманітарних вантажів у зону АТО.

"Ми, депутати Львівської обласної ради, вважаємо, що закон один для всіх і тому за будь-яку підприємницьку діяльність треба справно платити податки. Водночас "Нова пошта" – це компанія, яка робить реальний внесок в економіку держави", – йдеться у зверненні.

Зазначимо, обшуки у відділеннях "Нової пошти" викрикали спротив у суспільстві, а у соцмережах це коментували як атаку силовиків на бізнес.

"Звертаємося до Генерального прокурора України з проханням забезпечити дотримання правомірності в діях працівників ГПУ під час обшуків у відділеннях "Нової пошти", а до президента України – із закликом гарантувати реалізацію засадничих положень Конституції", – йдеться у зверненні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.