Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lvivtour.com.ua

П'ятниця, 21 вересня 2012, 17:28

Садовий не дозволив розмістити рекламу ТзОВ «Проджект інвест капітал» в центрі Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий не дозволив товариству «Проджект інвест капітал» розмістити зовнішню рекламу на проспекті Т. Шевченка, 27.

Міського голову підтримали члени виконавчого комітету.

Реклама повинна була розміщуватися на будівельній сітці фасаду будинку № 27 на просп. Т. Шевченка терміном на шість місяців. Розмір реклами 16 м на 10 м.

Міського голову зацікавило, що саме має бути показано на рекламному щиті. Начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич пояснила, що зміст реклами визначатиме ТзОВ «Проджект інвест капітал», а виконавчий комітет не має законодавчого права втручатися в зображення на рекламній конструкції.

Андрій Садовий сказав: «Це дуже велика площа для реклами та ще й у центрі міста і важливо, що саме буде на тому щиті. Цю рекламу бачитимуть і мешканці міста, і гості, і це, серед іншого, формуватиме їхні враження про Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.