Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 21 березня 2018, 18:15

21 березня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що 22 березня регламентний комітет розгляне подання щодо згоди на затримання й арешт народної депутатки Надії Савченко.

Згідно з оприлюдненим поданням Генпрокуратури, Савченко у листопаді 2017 року вступила у змову з волонтером Володимиром Рубаном, ватажком бойовиків Олександром Захарченком та іншими особами для повалення конституційного ладу й захоплення державної влади в Україні.

Також генпрокурор Юрій Луценко заявив, що слідчі мають докази того, що депутатка Савченко планувала теракт у залі Верховної Ради.

Також українців закікавило те, що 25 березня о 3.00 годині в Україні переведуть стрілки годинника на одну годину вперед.

Перехід на літній час, зсунутий на одну годину вперед, здійснюється останньої неділі березня, а повернення на поясний "зимовий" час – останньої неділі жовтня.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.