Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Середа, 21 березня 2018, 16:32

Садовому не сподобалася вартість турецьких автобусів

львівські маршрутки

Львівська міськрада готова закупити автобуси для міста у турецької фірми, однак наразі місто не влаштовує їхня вартість.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив радник міського голови Львова Андрій Білий, на початку тижня львівські представники відвідали турецьку компанію TSM Demirbas щодо можливості придбання великогабаритних автобусів.

За його словами, у компанії є для продажу 150 12-метрових автобусів Temsa Avenue.

"Ми дивились на модель Temsa Avenue Plus. Пропозиція від турецької компанія – це можливий вихід із ситуації щодо покращення якості перевезень у Львові, бо їхні автобуси вже є в наявності. Якість та рівень оснащення автобусів хороший. Однак, є суттєвий "недолік" – це вартість цих автобусів", – зазначив Андрій Білий.

За ціновою категорією автобуси переходять у клас європейських виробників автобусів Польщі MAN та Solaris або чеській SOR, які щорічно виготовляють більше 1000 автобусів.

"Зараз у нас триває процес обговорення всіх можливостей для прийняття правильного рішення для міста Львова", – додав Андрій Білий.

Нагадаємо, у лютому в Львівській міськраді вже провели зустрічі з турецьким виробником автобусів Temsa, BMC та Karsan.

Цьогоріч Львівелектротранс планує придбати 70 вагонів електротранспорту. Вживані трамваї для Львова куплятимуть у Берліні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.