Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Субота, 22 вересня 2012, 09:24

Регіонали закликають «Свободу» і «Батьківщину» припинити фальсифікації у 121, Дрогобицькому в.о.

Виборчий штаб Партії регіонів на Львівщині зафіксував з боку «Свободи»,  «Батьківщини» та «Нашої України» спроби завести своїх представників від інших політичних сил у склад членів дільничних виборчих комісій (ДВК), у зв’язку з чим закликає опонентів вести чесно виборчу боротьбу, а відтак реально запобігти спробам фальсифікації виборів у цьому виборчому окрузі.

21 вересня у місті Дрогобич, в приміщенні районної держадміністрації відбулося засідання окружної виборчої комісії у 121-му одномандатному виборчому окрузі. Голова цієї комісії - представник від фракції "Блок Юлії Тимошенко" – "Батьківщина".  

«Дуже цікаві речі відбуваються у цій окружній виборчій комісії. Партії ВО "Батьківщина", ВО "Свобода" та "Наша Україна" подали до членів комісії одних і тих самих людей, але від різних політичних партій - тобто "клонів". Так, наприклад, Бечкало Руслана Іванівна є кандидатом у члени ДВК від політичної партії "Держава" та від ВО "Свобода", Блізняков Орест Сергійович поданий кандидатом у члени ДВК від політичної партії "Духовна Україна" та водночас від фракції "БЮТ-Батьківщина", Бобик Марія Степанівна висунута від політичної партії "Єдиний Центр" та від політичної партії "Наша Україна", Волянський Олег Петрович є кандидатом у члени ДВК від політичної партії "Молодь до ВЛАДИ" та в цей же час поданий на члена ДВК від фракції БЮТ-Батьківщина. Подібних прикладів тільки у 121-му окрузі – безліч» - стверджується у повідомленні.

Всі ці махінації відбуваються на фоні встановлених наметів так званої об’єднаної опозиції біля приміщення РДА, де проходило засідання окружної виборчої комісії із закликами до чесних виборів, - наголошено у прес-релізі.

Партія регіонів припускає, що «у так званої опозиції немає людей, які хочуть працювати на псевдоопозиціонерів, чи то, розуміючи наближення своєї поразки на виборах, так звана опозиція на Львівщині вдається до останнього метода, який може врятувати її від ганьби на виборах - фальсифікації результатів виборів до Верховної ради».

Партія регіонів закликає опонентів до  чесної та відкритої передвиборчої кампанії, - наголошено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.