Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

УКРОП у міськраді

Четвер, 22 березня 2018, 15:19

Укропи Львівської міськради не витримали поведінки Садового

УКРОП у міськраді

Сьогодні усі депутати фракції "УКРОП" залишили сесію перед перервою.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Прес-служба політичної сили оприлюднила з цього приводу заяву:
"Це сталося через те, що очільник міста Андрій Садовий відмовився ставити на голосування Ухвалу про безкоштовний проїзд школярів у громадському транспорті.

"Це не припустимо. Адже міський голова вже не вперше блокує Ухвалу, авторами якої є депутати-укропівці. Ініціативу про безкоштовний проїзд підтримали батьки, вчителі та самі перевізники. На знак протесту УКРОП залишив сесійну залу і відмовляється брати участь у засіданні сесії", – зауважив голова фракції Ігор Телішевський.

Нагадаємо, на спільному зібранні автотранспортних підприємств, а саме ПАТ "Львівське АТП 14630", ТзОВ "Успіх БМ", ТзОВ "Міра і К" та ТзОВ "Фіакр-Львів" було прийнято рішення про підтримку ініціативи депутатського корпусу Львівської міської ради стосовно надання права безкоштовного проїзду в громадському транспорті учням середньо освітніх шкіл. Так право безкоштовного проїзду надаватиметься учням при пред’явленні оригіналу учнівського посвідчення щоденно з 7:00 до 20:00 год крім вихідних і святкових днів та канікул.

Наразі відповідну Ухвалу блокує міський голова Андрій Садовий і виступає проти внесення цього питання до порядку сесії міськради."

Після перерви депутати фракції "УКРОП" повернулись на сесію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.