Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

PR

uh.ru

Понеділок, 24 вересня 2012, 09:45

Сестра міністра культури Кулиняка агітує за свободівця

Рідна сестра Міністра культури України Михайла Кулиняка, а паралельно із цим заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Галина Гайдук, схоже, у виборчих перегонах дрогобицьких мажоритарників серед справжньої плеяди кандидатів обрала своїм «фаворитом» не свого безпосереднього шефа, до недавнього часу регіонала Михайла Сендака і навіть не офіційного кандидата від Партії регіонів – заступника голови Львівської ОДА Михайла Янковського, а чинного депутата Львівської обласної ради, члена фракції ВО «Свобода» Львівської облради  Михайла Задорожного.

 

На підтримку Михайла Задорожного пані Гайдук власноруч організовує на Дрогобиччині зустрічі із виборцями.

За інформацією «Варіантів», зустрічі на підтримку кандидата-свободівця сестра міністра культури організувала зокрема у селах Грушів, Добрівляни, Нагуєвичі та інших.

Підтримка Галини Гайдук проявляється на лише в організації банальних зустрічей, але й в налаштуванні працівників культури та освіти району на підтримку колишнього есдека, а сьогодні соратника Тягнибока Михайла Задорожного.

Як подейкують у Дрогобичі, колишній керівник відділу освіти Дрогобиччини регіоналка пані Коник поплатилася посадою саме за відмову підтримати опозиційного до центральної влади кандидата-мажоритарника. Натомість на відповідну посаду з подання Галини Гайдук було призначено людину, яка ще три роки тому буквально переслідувала прихильників тодішнього кандидата у президенти Віктора Януковича, називаючи нині чинного президента не інакше як «зек» і «хам».

На перший погляд, такі кадрові рішення в одному із найпотужніших районів Львівщини засвідчують насамперед повне несприйняття Партії регіонів та її представників навіть на рівні людей, які мають безпосереднє відношення до виконавчої влади та є родичами міністра. З іншого боку, навряд чи такі маніпуляції Галина Гайдук здійснює без відома та погодження брата-міністра Кулиняка.

Тож цілком логічно виникає питання до пана Кулиняка – на чиєму ж Ви боці, пане міністре?

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.