Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Електронна черга

прес-служба ДМСУ

Понеділок, 26 березня 2018, 13:10

На Львівщині збільшать доступність електронної черги у міграційній службі

Електронна черга

Наразі нею можна скористатись лише у Львові та шести районних центрах.

Сьогодні на апаратній нараді у Львівській обласній державній адміністрації, керівниця Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Іванна Іваночко провела звіт про виконану торік роботу – повідомляє кореспондент Варіантів.

Після звіту голова громадської ради при облдержадміністрації Андрій Болюбаш зауважив, що у Червонограді формуються дві живі черги на прийом до відділення міграційної служби, – це створює незручності громадянам при отрманні документів та послуг.

Іванна Іваночко повідомила, що у Червоноградському віділенні міграційної служби не діє електронна черга, там працюють три працівники. Пілотні проекти по запровадженню електронної запроваджують у містах Стрий, Перемишляни, Пустомити, Кам'янка-Бузька.

Відтак голова ЛОДА Олег Синютка доручив свому заступнику Ростиславу Замлинському запровадити електронну чергу в інших територіальних підрозділах Державної міграційної служби:
"Протягом тижня щоби були пропозиції по впровадженню в обов'язковому порядку електронної черги."

Додамо, що електронну чергу в Львівських відділеннях Державної міграційної служби запровадили торік у січні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.