Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Незаконна продукція

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 27 березня 2018, 11:15

На Львівщині засудили організаторів виробництва фальсифікованого алкоголю

Незаконна продукція

Організатору присудили покаранняу вигляді чотирьох років позбавлення волі із встановленням йому іспитового строку терміном на два роки, а двом його співучасникам – сплату штрафів. 

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Нацональної поліції у Львівській області.

За даними поліції зловмисники створили потужне виробництво фальсифікованого алкоголю та налагодили розгалужену мережу збуту у Західних областях України.

Виробничі потужності злочинців були розташовані у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях, а розповсюдження відбувалось у прикордонних районах та інших західних областях.

Під час обшуку, поліцейськими було вилучено, обладнання для незаконного виробництва спиртного, понад 90 тисяч пляшок фальсифікованої алкогольної продукції різних торговельних марок, 80 тонн спирту, більше 30 тисяч підроблених марок акцизного податку, а також коштів в сумі майже 2,5 мільйонів гривень, виручених від незаконного промислу – повідомляє прес-служба Національної Поліції.

Після проведення експертизи, було доведено, що дана продукція є водно-спиртовою сумішшю, яка не задовольняє вимоги діючого стандарту держави на горілки, а акцизи виготовлені не визначеним поліграфічним підприємством.

Нагадаємо, що цього року на Львівщині поліцейські вже викрили три міні-цехи з вироблення незаконного алкоголю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.