Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

Четвер, 29 березня 2018, 16:03

Польща ввела додатковий контоль у пунктах пропуску на кордоні з Україною

пункт пропуску

Предусім перевірятимуть осіб, які перевозять продукти харчування.

Про це повідомляє Польське радіо. 

Державна податкова адміністрація Польщі проводить посилений контроль у прикордонних пунктах пропуску на кордоні з Україною та Білорусією у зв’язку з вірусом фриканської чуми свиней.

Зокрема, митники перевіряють продукти харчування, які з собою везуть українці.

«Впродовж цілого минулого року ми затримали майже 200 тонн незаконних продуктів тваринного походження. Їх вилучають та знищують неподалік пункту пропуску. Найчастіше цю процедуру ми проводимо у прикордонних пунктах пропуску з Україною, Білоруссю, а також з Калінінградською областю», – зазначив працівник митного відділу Державної податкової адміністрації Пьотр Поґожельський.

Продукти харчування, що незаконно ввозять до Польщі з України, Білорусії та Росії , можуть впливати на розвиток віруса АЧС в околицях Варшави, а останній випадок хвороби, за словами чиновника, був підтверджений у сталиці Польщі минулого тижня.

Нагадаємо, восени у Польщі стартує будівництво огорожі на кордоні з Україною і Білорусією, щоб зупинити поширення віруса АЧС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.