Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум Львів

П'ятниця, 30 березня 2018, 16:44

ТРЦ "Форум Львів" не коментує відсутність перевірок на пожежну безпеку

Форум Львів

Водночас адміністрація ТРЦ "Форум Львів" заявила, що готова і готується до проведення таких.

Про це сьогодні на прес-конференції розповіли директори ТРЦ "Форум Львів", повідомляє кореспондент "Варіантів".

Директор ТРЦ "Форум Львів" Марина Нестеренко сказала:

"Наш торгово-розважальний центр готовий до перевірки державними контролюючими органами. Він обладнаний однією з найсучасніших систем протипожежного захисту. Тут дотримуються усіх заходів щодо протипожежної безпеки. Питання щодо допуску контролюючих органів вирішується в іншому порядку. Вирішуються суто юридичні питання допуску, що не мають відношення до безпеки."

Технічний директор центру Андрій Сокіл запевнив:

"Ми провели навчання для персоналу, проведемо ще одне. Після цього для тих, кого не було на ньому оприлюднимо навчальне відео на нашій сторінці у Facebook. Також ми поведемо навчання для працівників підприємств-орендарів. Це зв'зано з тим, що тут постійно триває ротація кадрів у орендованих приміщеннях і для нас важливо донести цю інформацію до орендарів."

Також сьогодні директори ТРЦ "Форум Львів" провели презентацію системи пожежної безпеки ТРЦ та евакуаційних маршрутів для відвідувачів та працівників ТРЦ "Форум Львів".

Нагадаємо, з 2016 року працівників ГУ ДСНС у Львівській області не допускали до перевірок пожежної безпеки. Внаслідок чого, між ТРЦ "Форум Львів" і Державною службою надзвичайних ситуацій та ТРЦ "Форум Львів" тривають суди.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.