Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

poltava.pl.ua

Понеділок, 24 вересня 2012, 14:40

Опалювальний сезон розпочнеться у Львові вчасно – Садовий

Опалювальний сезон розпочнеться у Львові на 100% і вчасно.

Про це сьогодні, 24 вересня, на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Міський голова розповів: «На початок опалювального сезону ми будемо готові на 100%. Ті ремонтні роботи, які ведемо на вул. Панча, замінюючи труби, закінчимо до кінця тижня, на початку жовтня завершимо роботи в інших районах. Є в нас 6 проблемних будинків, де великі неплатежі, але ми над цим працюємо».

Директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж додав: «На сьогоднішній день 70% будинків Львова готові до опалювального сезону. Це спільна робота ЛКП та Львівтеплоенерго».

Андрій Садовий наголосив, що основним завданням зараз є те, щоб до суботи мешканці 41 будинку на вул. Панча отримали гарячу воду.

Степан Пакіж також додав, що у 2012 році у місті поміняли 15 км. труб. «На 30% оновлені мережі міста за останні 10 років. 70% – вичерпали свій ресурс. Ми замінюємо ті, що є в найгіршому стані. Працюємо зараз над 13-ма об'єктами, до 15 жовтня закінчимо їх ремонтувати, а до кінця цього тижня завершимо ремонт 5-ох».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.