Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vorobus.com

Понеділок, 24 вересня 2012, 16:32

Ціна квитка у львівському електротранспорті і далі становитиме 1 грн. 50 коп.

Тариф на проїзд в електротранспорті у Львові, як і в більшості міст України, становить 1 грн. 50 коп.

Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Міський голова наголосив: «Якщо політики не мають з чим іти до людей і думають займатися такими дестабілізуючими моментами, то це погана думка. Зменшити ціну на проїзд – це означає лишити людей, колектив без зарплати. Може це красиво звучить на медіа, але насправді це не так».

Нагадаємо, пропозицію зменшити оплату за проїзд у львівському електротранспорті до 1 грн. 25 коп. висунув депутат міської ради від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин за засіданні виконкому 1 червня. Згодом міський голова наклав вето на цю ухвалу, а 20 вересня на засіданні сесії депутати це вето подолали.

На сьогоднішній день мер Львова ухвалу не підписав.

«Я маю ще час на підписання. Над цим працюють юристи. Я не можу поставити в заручники процесу тисячний колектив. Якщо я підпишу цю ухвалу і залишу без реакції, то як люди працюватимуть? За рахунок чого зменшувати ціну на проїзд? Невже електроенергія стала дешевшою», - сказав Садовий. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.