Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Понеділок, 24 вересня 2012, 18:01

Депутат Олег Баран взяв під особистий контроль ситуацію з постраждалими у ДТП в Латвії спортсменами

Депутат Львівської обласної ради Олег Баран взяв під особистий контроль ситуацію щодо ДТП за участю українських спортсменів, яке трапилося в ніч проти понеділка у Латвії.

 Олег Баран зв’язався з Посольством  України у Латвії та Посольством України у  Естонії та у випадку потреби пообіцяв надати постраждалим усю необхідну допомогу, - повідомляє прес-служба депутата. 

«За інформацією, яку мені повідомили у Посольствах, у потерпілих спортсменів, здебільшого,  не дуже складні травми. У декого є переломи ключиці та струси мозку. Також по обіді чотирьох юних спортсменів  уже виписали з лікарні. Хочу додати, що у  даній ситуації латвійська сторона спрацювала дуже оперативно. На місце події буквально за кілька хвилин після ДТП прибуло шість машин швидких», - наголосив Олег Баран.

Серед  постраждалих у Латвії є львів’яни. Це, зокрема, три юні спортсменки Бугрій Анна, Фрідріх Уляна та Кириченко Васелина. А також їхні тренери –  Ярослав Стельмах  та  Андрій Надопта.  

За словами Олега Барана,  автобус, який потрапив у аварію належить приватному підприємцю зі Львова. На момент інциденту там перебувало двоє водіїв. Наразі один з них  в  тяжкому стані. «Мої помічники зв’язалися з власником українського  автобуса, який потрапив у ДТП. З хвилини на хвилину він  вирушає до Латвії, щоб завтра зранку забрати   діток до Львова», - додав Олег Баран.  

Нагадаємо. Минулої ночі 18 людей постраждали у великому ДТП у Латвії. На шосе Рига-Даугавпілс вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським автобусом.

Всього в автобусі знаходилися 27 українських спортсменів у віці від 14 до 17 років, які поверталися до Львова з Чемпіонату Європи з самбо, який відбувся у Таллінні. В результаті ДТП постраждали 9 молодих людей та 9 дорослих, в тому числі і водій вантажного автомобіля. Постраждалі доставлені в медичні установи Риги, Дитячу клінічну університетську лікарню (Bernu kliniska Universitates slimnica) і лікарню Гайльезерс, решту — 10 осіб — розмістили  в Саласпілсі. Дуже серйозну травму отримав один дорослий.

Додамо, що участь львівських спортсменів  у Чемпіонаті Європи з самбо  серед кадетів, який стартував у Таллінні 21 вересня, підтримав депутат Львівської обласної ради Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.