Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн СКА

nsblvs.org

Середа, 4 квітня 2018, 13:37

Басейн львівського спорткомплексу СКА гріли з порушенням законодавства

басейн СКА

За результатами позапланової перевірки посадову особу притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Державної  екологічної  інспекції у Львівській області.

В рамках розгляду звернень мешканців Львова щодо можливих порушень природоохоронного законодавства котельнею, що є на вул. Клепарівській,39а держінспекторами з ОНПС Львівської області за участь представників громадськості проведено позаланову перевірку на території стадіону СКА.

В ході перевірки ТОВ "Львівські теплові мережі" встановлено, що для підігріву води у відкритому басейні та обігріву приміщень, які належать Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України підприємство використовує три модульні котельні, що працюють на твердому паливі.

Посадові особи підприємства представили дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, однак в ході перевірки встановлено, що суб’єкт господарювання не дотримується вимог вищезазначеного дозволу. Спеціалістами Інспекції Держекоінспекцією проведено заміри викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення.

За результатами перевірки Державною екологічною інспекцією у Львівській області посадову особу ТОВ "Львівські теплові мережі" притягнуто до адміністративної відповідальності та видано Припис про усунення порушень природоохоронного законодавства, що виявлені під час проведення перевірки та визначено терміни на їх усунення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.