Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Четвер, 5 квітня 2018, 17:31

Депутату сільради на Львівщині загрожує 8 років ув'язнення за махінації із земельною ділянкою

земельна ділянка

Через дії депутата та екс-голови сільради бюджет села втратив 300 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього сільського голови та чинного депутата однієї із сільських рад на Львівщині, які підозрюються у службовому підробленні та розтраті майна.

Зокрема, у 2014-2015 роках він уклав із директором одного із приватних підприємств договори на розроблення плану і картографічної зйомки земельної ділянки площею 1234 га та на місці винести межі цієї території.

Ділянка належить сільській раді, вона розташована за межами села та після процесу розпаювання призначалась для передачі у користування місцевим мешканцям. Фірма не виготовила технічної документації із землеустрою, однак сільський голова підписав акт прийому-передачі виконаних робіт і та заплатив фірмі за роботу, яку вона не виконувала, майже 300 тис грн з бюджету сільради.

Екс-голові сільради загрожує до 8 років позбавлення волі та трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.