Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

novostimira.com.ua

Вівторок, 25 вересня 2012, 10:05

Українську арімю цього року чекає скорочення 8 тис. посад в обслуговуючих частинах

8 тис. посад в обслуговуючих частинах планується скоротити в українській армії в 2012 р. 

Про  повідомив перший заступник начальника головного управління оборонного та мобілізаційного планування генерального штабу збройних Сил України генерал-майор Володимир Талалай.

"Сьогодні законом України "Про чисельність Збройних сил України" встановлено, що на 2012 рік кількість особового складу війська має бути на рівні 184 тис., з них - 139 тис. військовослужбовці. Аби вирішити цю проблему ми беремо на "озброєння" перевірені методи, які вже добре зарекомендували себе і дали чудові результати. Тому, в першу чергу, скороченню підлягатимуть частини, які обслуговують військо. Це бази зберігання боєприпасів, надлишкового майна, озброєння, техніки, управляння експлуатації спеціальних об'єктів тощо. Ці та подібні до них структури вже тривалий час є тягарем для українського війська, які не дають змоги йому повноцінно займатися бойовою підготовкою. Цього року в частинах забезпечення планується скоротити 8 тисяч посад", - сказав Талалай.

За словами генерал-майора, за рахунок скорочення обслуговуючих структур набуде нового імпульсу для розвитку авіація, протиповітряна оборона, високомобільні десантні війська.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.