Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великдень у Львові

Четвер, 5 квітня 2018, 11:33

Святкування Великoдня у Львові: перелік заходів

Великдень у Львові

З 5 по 15 квітня на проспекті Свободи у місті працюватиме Великодній Ярмарок.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

8 квітня, о 13.00 год. на просп. Свободи, біля шестиметрової писанки відбуватиметься театралізована інтерактивна вистава «Реконструкція Великоднього сніданку в Західній Україні». Опісля, о 15.00 год. відбудеться Великодній святковий концерт за участі дитячих колективів Львова та Львівської області.

15 квітня в рамках Великоднього Ярмарку буде відбуватися «Etno Fashion day». Дизайнери з усієї України приїдуть до Львова, 15 квітня, щоб показати свої ексклюзивні колекції дизайнерського одягу в стилі етно. З 8 квітня запрацює «Етно-шоу-рум» біля писанки».

З 17 березня до 15 квітня триватиме Фестиваль писанки, де можна побачити найнеочікуваніші рішення щодо декорування писанок.

8-9 квітня Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького («Шевченківський Гай») запрошує львів’ян та гостей міста на традиційні фестини «Великдень у гаю».

8 квітня о 15.00 год. буде відкриття експозиції відреставрованого козацького човна 17 століття.

7 по 9 квітня у Будинку органної та камерної музиквідбудуться 5 різних концертів.

Нагадаємо, що організатором Великоднього ярмарку визначили ТзОВ "Львівські ярмарки" з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності зі Львова та областей України для здійснення торгівлі товарами вітчизняного виробництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.