Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

"Барком-Кажани"

kazhany.lviv.ua

П'ятниця, 6 квітня 2018, 10:26

"Барком-Кажани" уже за крок до фіналу

"Барком-Кажани"

У Львові завершилися матчі півфінальної серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги.

Про це повідомляє прес-служба Волейбольного Клубу "Барком-Кажани".

Львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" провів два домашні матчі з ВК "Новатор" з міста Хмельницького. За рахунком першого дня перемога у "кажанів" – 3:1 ( 29:27, 20:25, 25:16, 25:22 ). Другий матч також завершився на господарів – 3:0 (25:20, 25:22, 25:16).

"Новатор" не легкий суперник. І про це говорив напередодні півфінальних матчів головний тренер ВК "Барком-Кажани" Угіс Крастіньш. Саме хмельничани впродовж регулярних ігор Чемпіонату України вибороли три перемоги у "кажанів". Тож від цього суперника чекали несподіванок.

За словами капітана "кажанів" Влада Діденко, матчі з "Новатором" були досить складними. "Вчора нам було тяжко і сьогодні не легко гра йшла. Але ми розуміли, що це серйозний суперник. Це плей-офф, треба мобілізуватись, що ми і зробили та виграли два матчі", – підкреслив він.

Наступні матчі плей-офф відбудуться на виїзді у Хмельницькому 11 квітня і 12 квітня, за потреби. Знову ж таки "кажани" гратимуть в гостях, тож вже сьогодні волейболісти налаштовуються до ще серйознішого поєдинку.

Нагадаємо, що "Барком-Кажани" на разі є діючими чемпіонами України з волейболу й твердо налаштовані зберегти свій стату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.