Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

стадіон Україна

П'ятниця, 6 квітня 2018, 13:50

Садовий визначив правила гри "Карпатам" на "Україні"

стадіон Україна

Львівський футбольний клуб гратиме свої матчі на стадіоні "Україна" за особливих умов.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив особливі умови використання стадіону "Україна" футбольним клубом "Карпати", – про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, ФК "Карпати" зобов’язується безкоштовно надавати за зверненням Львівської міської ради та/або її виконавчих органів об’єкти оренди стадіону "Україна" для потреб територіальної громади Львова. При цьому, надання об’єктів оренди стадіону "Україна" для потреб територіальної громади Львова здійснюється з врахуванням призначення відповідних нежитлових приміщень, майна та специфіки діяльності ФК "Карпати".

Щороку до 1 липня ФК "Карпати" надаватиме графік проведення футбольних матчів на поточний рік після затвердження розкладу ігор Федерацією футболу України. ФК "Карпати" зобов’язується на підставі та відповідно до укладених договорів, з врахуванням графіка матчів чемпіонату України з футболу та інших змагань надавати професіональним футбольним клубам, котрі є (будуть) зареєстрованими у Львові, Винниках, Рудно і Брюховичах та які приймають (прийматимуть) участь у всеукраїнських змаганнях з футболу, що проводяться під егідою або санкціоновані Федерацією футболу України, користування полем, нежитловими приміщеннями, що є об’єктом оренди, та інші послуги щодо забезпечення проведення спортивних заходів – офіційних календарних футбольних матчів основних команд.

Інші масові заходи, що проводяться Львівською міською радою, можуть проводитись на полі за погодженням з управлінням молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Львівська міська рада має право також в односторонньому порядку розірвати договір оренди у разі втрати ТзОВ “КПФ “Карпати“ статусу професійного футбольного клубу та/або учасника чемпіонату України з футболу або припинення участі його команд у змаганнях з футболу, що проводяться під егідою Федерації футболу України.

Додамо, що торік у червні львівські "Карпати" вимушено розпочали новий сезон на стадіоні "Україна". До того вони кілька років грали домашні матчі на "Арені Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.