Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

Середа, 11 квітня 2018, 16:52

Конкурс перевізників у Львові планують оголосити через місяць

маршрутки

Міськрада планує оголосити конкурс на обслуговування міських автобусних маршрутів на початку травня цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, конкурс на визначення перевізників на автобусних маршрутах містах оголосять у кінці квітня або першій декаді травня.

"На кінець квітня, або першу декаду травня, ми виходимо на оголошення конкурсу про визначення перевізників на автобусних маршрутах. Після цього визначаємо переможців, з якими будемо укладати договори. Можливо прийдуть інші перевізники і буде конкуренція та збільшиться кількість маршруток на ринку", – наголосив Сергій Бабак.

За його словами, тариф на проїзд у львівських маршрутках наразі не планують збільшувати, адже "невідомо, хто виграє конкурс".

Нагадаємо, наприкінці березня Львівська міськрада вирішила підписати тимчасові договори на 3 місяці із 5 перевізниками міста: ЛК АТП-1, ТзОВ "Фіакр", ТзОВ "Міра і К", ПАТ "АТП-14630" та ТзОВ "Успіх-БМ" .

А ще у середині березня у міськраді зазначили, що вони не знають, коли проведуть конкурс перевізників, оскільки Кабмін хоче прийняти постанову, яка передбачає зміну правил його проведення.

Сам конкурс на визначення у Львові маршрутних перевізників заморожений ще з лютого 2017 року через заборону Дніпровського суду. Наразі з приватними перевізниками Львівська міська рада заключає лише тимчасові договори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.