Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Барком-Кажани

ye.ua

Четвер, 12 квітня 2018, 10:13

"Барком-Кажани" в фіналі волейбольної Суперліги

Барком-Кажани

"Барком-Кажани" на виїзді перемогли хмельницький "Новатор" та здобули потівку до фіналу Української чоловічої Суперліги з волейболу.

Вчора, 11 квітня, у Хмельницькому відбувся матч серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги - про це повідомляє прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Тренер "кажанів" Угіс Крастіньш давно проголосив завдання здобути в нинішньому сезоні чемпіонство карїни. І протягом останнього часу львів’яни своєю грою підтверджують слова свого наставника.

Перший сет для "кажанів" вийшов досить напруженим, але на завершальному етапі підопічні Крастіньша показали свою витримку та професійну майстерність і з мінімальним відривом вибороли перемогу.

Другий сет виявився менш цікавим. "Новатор" не зміг прдемонструвати гідної гри, припускаючись помилки за помилкою. А львів'яни тим часом впевнено набирали очки.

Третій сет знову видався напруженим та емоційним. Волейболісти "Новатора" змоги знайти в собі сили й нарешті дали бій гостям. І під завісу партії здобули перемогу з відривом у 4 очки (25:21).

У четвертому сеті хмельничани починали впевнено й навіть тримали перевагу в 3-4 очки. Але Угіс Крастіньш у потрібний момент узяв тайм-аут, після якого «Барком-Кажани» заграв трохи спокійніше та результативніше. Як наслідок, саме львівському клубу швидше вдалося досягнути 20 балів на табло й завершити гру в свою користь.

Отже, із рахунком 1:3 (24:26, 13:25, 25:21, 23:25) "Барком-Кажани" переграли хмельницький "Новатор" і зобули місце в фіналі волейбольної Суперліги, де, як і торік, у вирішальній серії чемпіонату знову зійдуться з харківським "Локомотивом".

Нагадаємо, що "Барком-Кажани" є діючими володарями кубку України з Волейболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.