Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

нові автомобілі

konkurent.in.ua

Четвер, 12 квітня 2018, 11:55

З початку року на Львівщині зареєстрували майже 1000 нових авто

нові автомобілі

Їх сукупна вартість – майже 28 мільйонів доларів.

Середня вартість авто у Львові у перші три місяці цього року становила 32 тисячі доларів США, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Впродовж першого кварталу 2018 року у Львові та області зареєстрували майже 1000 нових автомобілів на суму 28 мільйонів доларів.
Сума покупок у регіоні становить 28 мільйони доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Половина автомобілів, які купували львів’яни, входить у ціновий діапазон від 17 до 35 тисяч доларів США. Ще майже 26% машин – дорожчі 35 тисяч доларів. Решта автомобілів мали ціну менше 17 тисяч. 

Найчастіше у регіоні купували авто марки Volkswagen. На покупку майже ста таких авто у Львові витратили понад 3 мільйони доларів США. Крім цього, на 4 автомобілі Land Rover витратили 700 тисяч доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. А серед моделей лідером став Volkswagen Golf.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.