Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

Четвер, 12 квітня 2018, 14:12

У Львові стартував конкурс на найкращий літній майданчик

літній майданчик

Ім'я переможців конкурсу на кращий літній майданчик, підвіконня та балкон оголосять у травні.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із нагоди весни, Львівська міська рада оголосила конкурс на найкраще оформлений квітами літній майданчик, підвіконня та балкон.

Голосування триває до 3 травня на Facebook-сторінці "Гаряча лінія міста Львова". Для цього потрібно подати фотографію та адресу найкращого балкону чи майданчика. Переможця буде вибрано після обстеження конкурсною комісією усіх поджаних пропозицій, а нагородження відбудеться 5 травня на сесії міської ради.

"Місто запровадило останнім часом атракційні випадки залучення людей до прикрашення міста у різний спосіб. Перший приклад був пов’язаний з двірником, де громада міста Львова була залучена у вибір найкращого двірника міста, а цього разу з приходом весни ми пропонуємо львів’янам обрати найкрасивіше прибраний квітами балкон, підвіконня чи літній майданчик", – зазначив в.о.директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

Переможців буде визначено в трьох номінаціях: за найкраще оформлений балкон, майданчик та підвіконня.

Нагадаємо, у березні у Львові нагородили кращого двірника та кращих працівників робітничих професій у всіх районах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.