Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

diary.ru

Вівторок, 25 вересня 2012, 13:28

Депутати Львівської облради доручили Костюкові контроль над ремонтом доріг області

Сьогодні, 25 вересня, під час засідання сесії Львівської облради депутати прийняли рішення доручити голові Львівської облдержадміністрації Михайлові Костюку взяти під особистий контроль виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у галузі дорожнього господарства.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

За таке рішення про голосували 83 депутати.

«Рішення було прийняте за інформацією щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у галузі дорожнього господарства, яку депутати взяли до відома. Під час обговорення дорожнього питання депутати висловили свої зауваження та пропозиції.  Зокрема, йшлося і про те, що ця програма виконується незадовільно», – зазначено у повідомленні.

Як зазначив у своєму виступі голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний, комісія, яку він очолює, виноситиме на розгляд однієї із чергових сесій Львівської обласної ради питання про ремонт доріг області, щоб депутати заслухали звіт начальника Служби автомобільних доріг щодо освоєння  коштів та якості виконаних робіт з ремонту автошляхів.

Дати оцінку виконанню зазначеної програми депутати планують на одній із чергових сесій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.