Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міська рада Львова

Вівторок, 17 квітня 2018, 12:15

У підрозділах Львівської міської ради є 146 вакансій

Міська рада Львова

Найбільше працівників потрібно у три департаменти.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Найбільше працівників потрібно у департамент житлового господарства та інфраструктури, департамент гуманітарної політики та департамент адміністративних послуг.

"При підборі персоналу на роботу в міську раду є певні критерії, про які ми повинні пам’ятати. Одні з основних – це професійність, відповідальність, чесність, комунікабельність, бажання якісно працювати для громади міста. Дуже важливо бачити мотив кандидатів та готовність не просто працювати, а служити громаді міста. Насправді таких людей важко зустріти, адже, в умовах сучасного світу, основним пріоритетом при виборі місця праці є заробітна плата.

Зараз є 146 вакантних посад, і це вакансії лінійних працівників, керівників середньої ланки та вищої ланки. Підбір таких фахівців є дуже важливим, адже від кваліфікованих управлінських рішень залежить якість наданих послуг мешканцям Львова та розвиток міста. Також є постійний попит у кандидатах на посади житлово-комунальної сфери, бухгалтерів, економістів, юристів та інших", – розповіла Богдана Яремчук, в.о. начальника управління персоналом Львівської міської ради.

З конкурсами на заміщення вакантних посад можна ознайомитись тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.