Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 17 квітня 2018, 16:49

Ганущин шукатиме інвесторів для комунального майна Львівщини

Олександр Ганущин

Львівська облрада затвердила положення про залучення інвестицій у комунальне майно області.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за положення про залучення інвестицій у майно спільної власності територіальних громад Львівської області.

Згідно із положенням, запроваджується залучення інвестицій в обласне майно. До цього часу майно могло бути продане або способом аукціону, або способом викупу орендарем

"Є випадки, де не можна продати майно з аукціону. І щоб воно, залишаючись обласним, ефективно використовувалося, – буде застосовуватися положення про інвестиційний конкурс. Мета проста – надання послуг і якомога більші надходження до обласного бюджету", – додав заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

За його словами, залучення інвестицій дозволить підвищити активність інвесторів, реалізації інвестиційних проектів, у тому числі житлового, соціального будівництва, інфраструктурних проектів, збільшення надходжень до бюджету Львівської області та територіальних громад та сприятиме створенню нових робочих місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.