Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

Вівторок, 25 вересня 2012, 14:40

Яценюк назвав Радянським Союзом впровадження російської як другої державної

Голова об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк назвав законопроект «Партії Регіонів» про впровадження російської мови, як другої державної спробою знову створити радянський союз у новій формі.

Про це він заявив сьогодні, 25 вересня, під час прес-конференцій в межах робочого візиту до Львова.

«При прийняті такого законопроекту, який є ключовою ціллю Партії Регіонів, українська мова приречена на винищення. Саме тому нам, як об’єднаній опозиції, потрібна більшість у новій ВРУ. Тим самим ми не дамо їм знищити все українське і Україну як таку. Тому, що вони не відступають від свого плану і я думаю, що остання точка цього плану це відновлення радянського союзу в якійсь новій формі. Це може бути будь що – «Митний союз», «Союз Євразійських Гасударств» чи ще якийсь біс, який придумають в сусідній країні», – наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, що 21-го вересня регіонал Олександр Черноморов зареєстрував законопроект, що пропонує створити в Україні умови для надання російській мові статусу нарівні з державною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.