Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

каналізаційна система

Середа, 18 квітня 2018, 10:38

Каналізація мікрорайону Кривчиці обійдеться Львову у 50 мільйонів

каналізаційна система

Цього року стартують роботи із каналізування вулиць у мікрорайоні Кривчиці.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірина Маруняк, цього року проводитимуть масштабні роботи з каналізування вулиць у мікрорайоні Кривчиці.

"Перше, що планується, – облаштування світлофорного об’єкту на вул. Богданівській біля магазину. Далі плануємо облаштування каналізаційної мережі на вулицях Тарасівська – Подолинського – Тракт Глинянський. Заплановано ще каналізування вулиць: Бескидська, Монгольська, Федора Вовка, Малі Кривчиці, Подолинського, Глиняна, Бігова, Визвольна, Переможна, Поетична, Наступальна, Лодія, Генерала Кравса, Корінна, Ю. Горліса-Горського, Самокиша", – зазначила Ірина Маруняк.

За її словами, орієнтовна вартість всього проекту становить 47,5 млн грн, а на цей рік на усі роботи передбачено 4,5 млн грн.

Також у Кривчицях мають облаштовувати водопровідну мережу, вартість робіт становить 20 млн грн. На каналізування мікрорайону вул. Міжгірна і вул. Дорога Кривчицька передбачено 1 млн 500 тис грн.

До переліку каналізування даного мікрорайону також включені вулиці: Міжгірна, Грушева, Низова, Втіха, На Сторожі, На Копані, Карпанюків, Над Джерелом, Зрубова, Дорога Кривчицька, Березова. 

Також продовжуються роботи щодо каналізування вул. Старознесенської і вул. Маруньки на які роботи передбачено 4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.