Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

психотропи

uapress.info

П'ятниця, 20 квітня 2018, 14:56

У Львові правоохоронці вилучили партію психотропних речовин

психотропи

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини вилучили партію «психотропів» на суму більше ніж 300 000 гривень.

Про це повідомили в прес-центрі Національної поліції Львова.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у 28-річного львів’янина поліетиленові пакети із білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», в особливо великих розмірах. Загальна вага вилученої речовини становить більше ніж півкілограма.

Також вилучено більше п’ятдесяти таблеток з маркуванням «TESLA», зовні схожих на психотропну речовину «екстазі», поліетиленові пакетики для фасування психотропів, електронні ваги та інше. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

За словами поліції, вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько трьохсот тисяч гривень.

Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що недавно у Львові затримали двох чоловіків із марихуаною та амфетаміном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.