Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

семінар

Наш край

Прес-реліз,   П'ятниця, 20 квітня 2018, 17:07

У Львові відбувся семінар із контактування з громадянами

семінар

Партія "Наш край" вже не вперше організовує і проводить навчальні семінари та тренінги.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Наш край".

Сьогодні такий захід пройшов і у Львові. Навчальний семінар-тренінг мав назву "Контактування з громадянами. Як доносити до виборців ідеологію партії".

Учасників привітав голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як.

Він підкреслив, що сьогодні як ніколи важливо підтримувати міську громаду і її активістів, давати їм актуальні знання і тісно взаємодіяти з однією метою – реалізовувати потрібні місту проекти.

"Нам не потрібна величезна допомога від уряду, ми самі собі можемо все вирішити, головне – дайте на місцях більше повноважень та створіть об’єднані територіальні громади", – наголосив Мирослав Хом’як із черговим закликом до уряду.

До слова, голова виконкому Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Орест Матвіїшин зазначив, що у Львівській області діють лише 36 ОТГ із 771, а в Україні 336 із 10 000.

За словами учасників семінару, тренінг пройшов успішно, активність була висока, говорили про складні наболілі питання, зібрали всі моменти психології спілкування з виборцями. Спікери дали максимальний обсяг інформації і поділилися своїм особистим досвідом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.