Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

fakty.ictv.ua

Вівторок, 25 вересня 2012, 16:46

Постраждалі в ДТП у Латвії українські спортсмени залишаються у лікарнях

У двох лікарнях столиці Латвії м. Рига станом на сьогодні залишається на лікуванні частина українських спортсменів, які постраждали напередодні.

 

Про це повідомив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин на брифінгу у Києві у вівторок.

"Наразі вони знаходяться у двох лікарнях Риги", - сказав він.

Дипломат повідомив, що за результатами зустрічей та розмов із лікарями, а також спортсменами, які не постраждали, планується відправлення в Україну 22 осіб. Крім того, під питанням виїзд ще двох осіб. За словами О.Волошина, ймовірно, що 5 постраждалих українців залишаться для продовження лікування.

"Вже організовано доставку тих, хто не потребує госпіталізації, в Україну. Звичайно, що всі інші будуть відправлені в Україну, як тільки це дозволить стан їхнього здоров'я", - зазначив О.Волошин.

Нагадаємо, 24 вересня на автошляху Таллінн - Рига сталася ДТП за участю автобуса, у якому перебували 27 громадян України: 18 неповнолітніх осіб та 9 дорослих. Переважна кількість пасажирів - молоді самбісти, які їхали зі змагань у Таллінні до Львова. Відразу після дорожнього інциденту 16 українців було госпіталізовано.

Джерело: УКРІНФОРМ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.