Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новояворівська лікарня №1

Поліклініка без черг

Понеділок, 23 квітня 2018, 16:40

У Новояворівську до лікаря можна записатись через інтернет

Новояворівська лікарня №1

Крім того, можна також в онлайн-режимі заключати електронні договори з лікарями.

Про це повідомила прес-служба проекту "Поліклініка без черг".

В Новояворівський районній лікарні №1 в пілотному режимі почала працювати
система управління пацієнтопотоком. Ініціаторами її впровадження стали молоді батьки. Впровадження онлайн-сервісу відбувається в рамках створення електронної системи охорони здоров’я eHealth. За допомогою сервісу пацієнти вже почали заключати електронні договори з лікарями.

"Місто в нас молоде, має приблизно 10 тисяч дитячого населення і багато батьків віком до 30 років, отже не дивно, що саме вони перші запропонували підключитися до системи. Треба також зазначити, що система
передбачає не тільки онлайн-запис. Вона покращує якість лікування загалом, оскільки за допомогою цього сервісу лікар може керувати своїм графіком, оперативно направляти хворих до вузкопрофільних спеціалістів тощо," – прокоментував новацію заступник головного лікаря з охорони материнства і дитинства Новояворівської районної лікарні №1 Степан Олійович.

Керівництво лікарні зазначає, що наразі всі лікарі закладу мають електронний ключ, і перші договори з пацієнтами вже почали укладати.

Наразі пацієнти можуть записуватися до потрібного спеціаліста, прийшовши до реєстратури, зателефонувавши до медичного закладу, або використовуючи інтернет.

Сервіс онлайн-запису до лікаря доступний для використання на сайті.
Для початку процесу запису треба увійти в меню "Записатись до
лікаря". Сервіс запропонує ввести номер телефону та інші персональні дані, які потрібні для реєстрації в системі. Для запису до лікаря необхідно вибрати медичний заклад, фах спеціаліста, послугу, дату та час прийому. Після успішно виконаних кроків система генерує талон з номером, який можна роздрукувати. Талон дублюється SMS-повідомленням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.