Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

papag.net

Вівторок, 25 вересня 2012, 17:53

Всеукраїнський конкурс «Битва модельєрів» відбудеться у Львові цього тижня

Із 27 по 29 вересня у межах Всеукраїнської виставки-ярмарку «Стиль-2012» молоді дизайнеру одягу змагатимуться за перемогу в конкурсі «Битва модельєрів».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Битва модельєрів» цього року приймає усасників з Херсону, Києва, Хмельницького та Львівської області.

«Битва модельєрів» спрямована на підвищення професійного та творчого рівня майбутніх фахівців сфери краси і дизайну, популяризацію сучасних світових тенденцій та обмін досвідом стилістів і дизайнерів із різних регіонів України», – зазначено у повідомленні.

Конкурс відбуватиметься 27 вересня у приміщенні Палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) з 15.00 до 18.00 год. Учасники представлять колекції одягу Haute Couture сезону Весна-Літо. Також упродовж конкурсу визначать переможця у номінації «Модний образ».

«У «Битві модельєрів» буде представлено 23 колекції. Кількість виробів – від 12 одиниць. У номінації «Модний образ» учасники представлять 5 одиниць одягу, як було минулого року. Окрім цього, домінанти готують театралізоване дефіле. Цього року незалежним експертом буде Оксана Караванська, яка вважає, що критеріями оцінювання є креативність конструкцій та емоції, які викликає колекція, – розповідає співорганізатор конкурсу «Битва модельєрів» Любомир Олексин. – 29 вересня  найкращі колекції будуть представлені на вечірній шоу-програмі «Битва модельєрів». Переможців нагородять кубками, дипломами, цінними призами, а також прорекламують у спеціалізованих ЗМІ».

Журі матимуть лише номери модельєрів і назви колекцій, але імен авторів колекцій не знатиме до оголошення переможців. На вечірню шоу-програму 29 вересня потраплять 3 найкращі з «Битви модельєрів» і 3 призери у номінації «Модний образ.

Участь у конкурсі для  учнівської та студентської молоді безкоштовна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.